ΣΙΔΗΡΟΣΠΙΡΑΛ

Κέντρο επεξεργασίας & εμπορίας σιδήρου

H εταιρεία ΓΙΩΤΣΑΣ ΑΝΑΣΤ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ δραστηριοποιείται στην εμπορία και επεξεργασία σιδήρου εμπορίου, στην επεξεργασία λαμαρινών αλλά και παραδοσιακών κάγκελων, έχοντας ως έδρα το 7ο χλμ. Λάρισας – Συκουρίου.

Πρόκειται για μια εταιρεία που, από το 1983, μετέχει ενεργά στην εμπορία και παραγωγή παραδοσιακών κάγκελων, ενώ, από το 2009 δραστηριοποιείται εξίσου δυναμικά στην εμπορία σιδήρου και επεξεργασία λαμαρίνας με σύγχρονα μηχανήματα CNC. Η άριστη ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει η επιχείρηση στην επεξεργασία σιδήρου και λαμαρίνας, τόσο στην τοπική όσο και στη εγχώρια αγορά, η ευρεία γνώση του τομέα ,η διαρκής παρακολούθηση κι ενημέρωση για οποιαδήποτε αλλαγή συμβαίνει στον κλάδο δραστηριοποίησής της και η ικανότητα άμεσης προσαρμοστικότητας σε αυτές, αποτελούν στοιχεία που σκοπό έχουν να την καταξιώσουν περαιτέρω συνδυάζοντας την πείρα με τη άριστη γνώση και την σύγχρονη τεχνολογία.

Η εταιρεία ΣΙΔΗΡΟΣΠΙΡΑΛ στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που αναλαμβάνουν, με συνέπεια και αμεσότητα, να διεκπεραιώσουν πλήθος εργασιών για την παραγωγή ανταγωνιστικών προϊόντων. Η φιλοσοφία της εταιρίας βασίζεται στην ικανοποίηση του πελάτη, μέσα από μια πλήρη γκάμα προϊόντων, θέτοντας έτσι τα θεμέλια για μακροπρόθεσμες συνεργασίες. Στόχος της εταιρείας μας είναι η συνεχόμενη ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της και η άριστη ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων της, με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της .

Εμπόριο σιδήρου
Επεξερασία λαμαρίνας
Κοπές laser
Παραδοσιακά κάγκελα
επεξεργασία σιδήρου και λαμαρίνας

'Aριστη ποιότητα προϊόντων

Εμπόριο σιδήρου

Επεξερασία λαμαρίνας

Κοπές laser

Παραδοσιακά κάγκελα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Σεβόμαστε το απόρρητό σας